Φήμες για έλευση Λύρατζη και Γκαργκαλατζίδη ως δανεικών από τον ΠΑΟΚ στην Ξάνθη και… διαψεύσεις

Τουλάχιστον δύο νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στο στόχαστρο της η Ξάνθη, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα στην έντυπη έκδοση της Metrosport.

Ο Λευτέρης Λύρατζης που ήταν βασικός πρωταγωνιστής της Κ19 του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια και πήρε πολύ λίγες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, αποτελεί μία βασική επιλογή της ομάδας της Θράκης, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ροντρίγκο Σοάρες για να ενισχύσει την δεξιά πλευρά στην άμυνα, μοιραία ο Λύρατζης θα κληθεί να αποδείξει την αξία του σε άλλη ομάδα», προστίθεται.

Σε άλλο δημοσίευμα, αναφέρεται η επίσης έντονη φήμη που κυκλοφορεί ότι η Ξάνθη καλοβλέπει την προοπτική της απόκτησης με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη.

Ο νεαρός που γεννήθηκε το 2000, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία την περσινή σεζόν (πέτυχε 7 γκολ σε 16 παιχνίδια) και πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πάντως, κορυφαίο στέλεχος του ΑΟΞ που ρωτήθηκε για όσα ακούγονται πως η Ξανθη θα αποκτήσει δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, διευκρίνισε πως τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει!