Έχοντας «φόρα» από το νταμπλ του ΠΑΟΚ διεκδικεί την βουλευτική έδρα ο Γιώργος Μανανάς

Την ψήφο των πολιτών της Ροδόπης ώστε να τον στείλουν στην επόμενη Βουλη επιζητά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Γιώργος Μανανάς, υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ.

Παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή αλλά και του αθλητισμού, αφού είχε διατελέσει έφορος του γυναικείου τμήματος του ΓΑΣ Κομοτηνή στις χρυσές του μέρες την δεκαετία του ’90, δοκιμάζει για ακόμα μια φορά την τύχη του και ελπίζει φέτος να είναι η χρονιά του.

Πριν τέσσερα χρόνια ο πρωην αντιδήμαρχος αλλά και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη είχε βγει πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο, αλλά για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ βουλευτή στον νομό. Τότε είχε πνίξει τον πόνο του με μια οικογενειακή επίσκεψη στον «ναο» της Τούμπας.

Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ ο ίδιος, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε άλλωστε σε βαθμό… παρεξηγήσεως όταν ο δικέφαλος αντιμετώπιζε τον Πανθρακικό, είδε φέτος την ομάδα του να κατακτά αήττητη το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.

Με την φόρα του νταμπλ του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μανανάς ελπίζει να κερδίσει ακόμα περισσότερες ψήφους και στις επερχόμενες εκλογές, ικανές να τον στείλουν στο επόμενο Κοινοβούλιο. Και ελπίζει ότι οι ουκ ολίγοι φίλοι του δικεφάλου στην περιοχή θα τον στηρίξουν.

Στην κεντρική φωτογραφία αρχείου εικονίζεται ο Γιώργος Μανανάς με τον Σταύρο Σαράφη, έναν παίκτη θρύλο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, από παλιότερο αγώνα της Κ17 του Πανθρακικού (όπου αγωνιζόταν ο γιος του Μανανά) με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, εν έτει 2013.

Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν από τότε και ο μικρός μεγάλωσε, σε τέτοιο βαθμό που σύντομα αναμένεται να πάρει πτυχίο οικονομολόγου από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου σπουδάζει έχοντας έτσι την ευκαιρία να βλέπει τον ΠΑΟΚ πιο συχνά από τον φορτωμένο με πολλές πολιτικές υποχρεώσεις μπαμπά…