Αβέβαιη η συμμετοχή του νταμπλούχου ΕΠΣ Θράκης Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στη Γ’ Εθνική

Μπορεί ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου να κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ωστόσο το μέλλον της ομάδας είναι αβεβαιο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου παραιτήθηκαν μετά την επίτευξη ολων των στόχων της χρονιάς, ωστόσο η πρώτη απόπειρα για διεξαγωγή εκλογών και ορισμού νέας διοίκησης την περασμένη Κυριακή απέβη άκαρπη.

Με ανακοίνωσή του ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έθεσε νέα διορία ως τις 25 Ιουνίου ώστε να κατατεθούν νέες υποψηφιότητες και στην συνέχεια να οριστει ημερομηνία για νέες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα προβεί εκ νέου σε εκλογές. Σε περίπτωση μη συμμετοχής υποψηφίων για πρόεδρο και μέλων για να στελεχώσουν την διοίκηση θα βγάλει καινούρια ανακοίνωση για το μέλλον της ομάδας», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, χωρίς διοίκηση είναι αδύνατο να ληφθεί απόφαση για συμμετοχή της ομάδας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου όποια ομάδα από τη Ροδόπη συμμετάσχει θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος από όλο το νομό συνολικά στα εθνικά πρωταθλήματα.

Και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλητών ΕΠΣ στη νεα Γ’ Εθνική τρέχει, με το διοικητικό κενό να δημιουργεί εύλογες ανησυχίες στους φίλους της ομάδας…