ΕΠΣ Ξάνθης: Οι οκτώ βραβεύσεις στην 8η ετήσια γιορτή των διαιτητών (+photos)

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και σε κάποιες στιγμές συγκινητικό, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης είπε «καλό καλοκαίρι» με μία βραδιά τιμητικών διακρίσεων σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Μετά από 996 διαιτητικά παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σeζόν σε όλες τις κατηγορίες και σ’ όλο το ηλικιακό φάσμα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σάββογλου στην ομιλία του, η απαιτητική χρονιά ολοκληρώθηκε και για τους διαιτητές.

O Βέργος Χαλβατζής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελετουργικού μέρους, εξήρε το ήθος και τον χαρακτήρα των ανθρώπων που τιμήθηκαν ενώ αναγνωρίστηκε και η σημαντική συμβολή των οικογενειών τους.

Στις βραβεύσεις, αρχικά τιμήθηκε ο Παναγιώτης Καραπάνος για την ποδοσφαιρική του καριέρα και τα 38 συνεχόμενα χρόνια που αγωνίζεται σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, τον οποίο βράβευσε η Ειρήνη Γαλαχουσίδου, πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων – Δημοσίων Σχέσεων και Marketing της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ακολούθησε ο προπονητής του πρωταθλητή Ηρακλή Ν. Ζυγού Γιάννης Δημητριάδης (την βράβευση έκανε ο διεθνής βοηθός διαιτητή Κούλα Χασάν) και ο Ηλίας Πουτακίδης (αξιωματούχος – παράγοντας που δέχθηκε την πλακέτα από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Τριάντη).

Ειδικές βραβεύσεις υπήρξαν στον Άνθιμο Κυρλίδη (από τον Στέφανο Δρασκέλη) για τα 39 χρόνια ενεργής συμμετοχής του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στον χειρουργό εντατικολόγο – διευθυντη ΕΣΥ Φώτη Κωδωνά για την προσφορά του στη διατησία (η βράβευση έγινε από τον Θανάση Βέλλιο) και στον πρόεδρο του Ορφέα Μπάμπη Χατζημεστή (για τα 57 χρόνια του στο ποδόσφαιρο (η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Πανίδη).

Τέλος οι Βασίλης Ουζουνίδης (διαιτητής), Άγγελος Κοτινούδης (βοηθός) και Σπύρος Σπάρταλης (ταλέντο) δέχθηκαν τις τιμητικές πλακέτες από τους Γιάννη Δαλακούρα, Γιάννη Πιστόλα της ΕΠΣ Ξάνθης και τον αξιολογημένο διαιτητή Ιλιάζ Εμπλιούκ Ιλιάζ. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση μέσα από τον φακό της Ξάνθη Sport, από την ηλεκτρονική έκδοση της οποίας και το προαναφερθέν ρεπορτάζ…