ΕΠΣ Θράκης: Οι εννέα νέοι διαιτητές που παρέλαβαν διπλώματα και προστέθηκαν στην δύναμή της (+photos)

Εννέα νέους διαιτητές καλωσόρισε η ΕΠΣ Θράκης σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ενωσιακού γηπέδου, μετά το φιλικό που έπαιξαν μεταξύ τους οι διαιτητές.

Τα διπλώματά τους ως νέοι διαιτητές παρέλαβαν οι Βασιλική Ζησίου – Ντούρου, Ιάκωβος – Γεώργιος Διονίδης, Κοσμάς Παπαδόπουλος, Μεμέτ Μπουλμπούλ, Ευάγγελος Σόφτας, Ερόλ Χούσκογλου, Βασίλειος Δημητριάδης, Μιχαήλ Ζαγκουμέννιχ, Κυριάκος Λογγίνος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης χαρακτήρισε «ελπίδα» για την ένωση τους διαιτητές της. «Πιστεύω σε σας» είπε σε μια αποστροφή του λόγου του και υπογράμμισε: «Λειτουργούμε ως οικογένεια και ασφαλώς υπάρχουν και προστριβές μέσα σε κάθε οικογένεια, αλλά παραμένουμε οικογένεια».

Όπως σχολίασε στον “Χρονο” ο Νίκος Μανάκας, την σεζόν που ολοκληρώθηκε η ΕΠΣ Θράκης είχε στις τάξεις της 44 διαιτητές, έπειτα και από τη μεγάλη απώλεια του Νίκου Ντοσίδη που κατέρρευσε στα αγωνιστικά τεστ στο ΟΑΚΑ. Δέκα είναι οι αξιολογημένοι σε εθνικές κατηγορίες, με κορυφαίο όνομα αυτό του Στέφανου Κουμπαράκη στη Super League.

Πλέον η δύναμη των διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης αυξάνεται, ενώ δεν αποκλείεται να προωθηθούν και άλλα ονόματα μόλις γνωστοποιηθούν από την ΚΕΔ οι νεοι πίνακες. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την αποχαιρετιστήρια δεξίωση που πραγματοποίησαν οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης μέσα από τον φακό του Περισκοπίου…