Γ’ Εθνική: Αφιέρωμα του πρωταθλητή Ηρακλή Ζυγού στον «επιτελάρχη» Νίκο Κριεζή!

Ένα μίνι αφιέρωμα στην ψυχή της ομάδας και “επιτελάρχη” του πρωταθλητή Ηρακλή Ζυγού Νίκο Κριεζή έκανε η ομάδα στην σελίδα της στο διαδίκτυο.

Ο Κριεζής ήταν προπονητής 8 χρόνια στην ομάδα και πρωταθλητής το 2011, με καριέρα εκτος του ΑΟΞ, όπου είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Δόξα Δράμας φετος συμπλήρωσε 15 χρόνια στην ομάδα σχεδόν από όλα τα πόστα.

Η ανάρτηση του Ηρακλή Ζυγού: Ο Νίκος Κριεζής εκτός από πρώτος Έλληνας σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ΑΟΞ με 49 γκολ, είναι εδώ και 15 χρόνια η «ψυχή» του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης, είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που οργανώνει με απόλυτη λεπτομέρεια – πιστέψτε μας – το project του ανδρικού τμήματος κάθε ποδοσφαιρική σεζόν, είναι ο άνθρωπος που εμπνέει από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή μας, είναι αυτός που… βάζει πλάτη απέναντι σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σε μία ερασιτεχνική ομάδα, που όλοι ξέρουμε πως αν δεν «ματώσεις», πολύ εύκολα έρχεται το τέλος.

Ο Νίκος Κριεζής αποτελεί ένα σπουδαίο «κεφάλαιο» στην ιστορία της ομάδας μας και είναι τιμή για τον σύλλογό μας, η διαχρονική του παρουσία του στον Ζυγό. Ο Κριεζής ήταν πρώτος σκόρερ του ΑΟΞ την σεζόν 1985-86 με 28 γκολ και επίσης πρώτος σκόρερ την σεζόν 1986-87 με 17 γκολ. Έπαιξε ποδόσφαιρο ακόμη στον Ολυμπιακό, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την Δόξα Δράμας. Παράλληλα αποτελεί ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο. Ξάνθη, όντας προπονητής της ομάδας.

Στον Ηρακλή Ζυγoύ διατέλεσε προπονητής για 8 ποδοσφαιρικές σεζόν και ήταν αυτός που οδήγησε τον σύλλογο στο πρωτάθλημα του 2011!
Εμείς ευχόμαστε και ελπίζουμε να έχει υγεία, δύναμη και «αντοχές» και ως «επιτελάρχης» του συλλόγου να μας οδηγεί με αξιοπρέπεια, όπως ο ίδιος συχνά-πυκνά λέει σε νέες ποδοσφαιρικές «περιπέτειες»