Εξώδικο του Πόντου Θρυλορίου στην ΕΠΣ Θράκης για την συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα

Αφού ανακοινώθηκε το διοικητικό του συμβούλιο αλλά και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για το καλοκαίρι, ο Πόντος Θρυλορίου προχώρησε και σε νομικές κινήσεις για να διασφαλίσει την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, με δικαστικό επιμελητή παραδόθηκε την Τετάρτη έγγραφο που ουσιαστικά έχει την μορφή εξωδίκου, με το οποίο γίνεται γνωστό ότι η ομάδα είναι ενεργή και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Το έγγραφο κοινοποιείται σε ΕΠΟ και ΓΓΑ και με αυτό ζητείται να χορηγηθεί βεβαίωση από την ΕΠΣ Θράκης ότι ο σύλλογος είναι ενεργός εντός δύο ημερολογιακών ημερών. Αν και η ημερομηνία που αναφέρει είναι η 9η Ιουνίου, η παράδοση από τον δικαστικό επιμελητή έγινε την Τετάρτη 18/6 και κατά συνέπεια η διορία που δίνεται εκπνέει σήμερα Παρασκευή.

Δεδομένου ότι ο Πόντος Θρυλορίου, όπως φάνηκε και από τις επίσημες ανακοινώσεις του, αποτελεί την διάδοχη κατάσταση της ΠΑΕ Ποντίων με την γνωστή νομική κόντρα που είχε με την διοίκηση και τις πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΣ Θράκης, γίνεται αντιληπτό ότι πιθανότατα κυοφορείται ή ενδεχομένως και ανοίγει ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης.

Στην κατοχή του ThrakiSportS έφτασε το εξώδικο του Πόντου Θρυλορίου που απεστάλη στην ΕΠΣ Θράκης, το οποίο και παρουσιάζουμε: