Β’ Εθνική: Και την νέα σεζόν στα Πεύκα ο 37χρονος γκαρντ Γιάννης Μητσάκης

Στα Πεύκα για μια ακόμη σεζόν θα συνεχίσει ο Ξανθιώτης στην καταγωγή γκαρντ Γιάννης Μητσάκης, μαζί με τον Αλέξη Μαυρίδη, όχι όμως τον πρώην του Άρη Τάσο Δήμα.

Ο 37χρονος γκαρντ ήταν εκ των καλύτερων της ομάδας των Μαχητών Πέυκων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έχει αγωνιστεί σε Πευκοχώρι, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τρεις χρονιές σε ΓΑΣ Αετό, Αναγέννηση Φλόγα, Δόξα Λευκάδας, Πιερικό Αρχέλαο, Ξάνθη, Μακεδονικός, Αιγινιακός, Κομοτηνή και Ξυλόκαστρο.

«Η εμπειρία τους θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να διασφαλιστεί η αγωνιστική συνέπεια καθώς πρόκειται για δύο αθλητές ηγέτες και πάνω από όλα καλούς συμπαίκτες. Τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.
Στην αντίπερα όχθη, η συνεργασία με τον Αναστάσιο Δήμα δεν θα ανανεωθεί καθώς και οι δύο μεριές ψάχνουν για κάτι διαφορετικό για τη φετινή χρονιά. Ο Τάσος ήταν ένα βασικό μας στέλεχος τα τελευταία δύο χρόνια, αγάπησε πολύ την ομάδα και αγαπήθηκε από όλους μας όχι μόνο για την αγωνιστική του παρουσία αλλά και για την ποιότητα του ως άνθρωπος. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούργιο του ξεκίνημα»