Football League: Παρελθόν από τον Κισσαμικό το «αστεράκι» του Πανθρακικού Άγγελος Ζιούλης

Παρελθόν από την ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού θα αποτελέσει ο Άγγελος Ζιούλης με παρελθόν στην Κ20 του Πανθρακικού και στην συνέχεια αυτή του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος αμυντικός, που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα δύο χρόνια παρουσίας του στα Χανιά, δεν αποδέχτηκε την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και εξετάζει τις προτάσεις που έχει για τη συνέχιση της καριέρας του. 

Ο Ζιούλης στην πρώτη του σεζόν συμμετείχε σε 30 παιχνίδια και στο κύπελλο σε 2, ωστόσο φέτος διεκδίκησε το “όσκαρ ατυχίας”, αφού δύο σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Αρχικά υπέστη κάταγμα στο κεφάλι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό και στη συνέχεια κάταγμα στα πλευρά στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο! Παρ’ όλα αυτά πρόλαβε να καταγράψει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο, όπου και σημείωσε 1 γκολ (απέναντι στον ΟΦΙ), το οποίο ήταν και το πρώτο σε επαγγελματικό επίπεδο στην καριέρα του.

Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων στο τοπικό της Αθήνας και στη συνέχεια έπαιξε με τον Ιάσωνα στη Δ’ Εθνική. Ο Ζιούλης θυμίζουμε είχε μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό απο την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού προ τριετίας, έναντι σημαντικού χρηματικού ποσού για έναν παίκτη που δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, με την ομάδα της Αθήνας να τον αποκτά χάρις την θετική εισήγηση του Δημήτρη Σαραβάκου που εντυπωσιάστηκε απο τις εμφανίσεις του Ζιούλη στα μάτς με τους «πράσινους», αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα χρόνο αφού αγωνίστηκε μόνο στην ομάδα νέων. Κατόπιν αποκτήθηκε από την ΑΕ Λεμεσού με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ21 της Κύπρου πριν συνεχίσει στον ΘΟΪ Λακατάμιας και μια διετια στον Κισσαμικό.