Πιο κοντά στην διάλυση το βόλεϊ του Εθνικού! Απουσίες, ένταση και νέα αναβολή στον ορισμό νέου ΤΑΑ…

Χωρίς να οριστει νέο ΤΑΑ ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δραματική στον σύλλογο αναφορικά και με την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Υπήρχε μεγάλη ένταση και κλίμα αντιπαραθέσεων στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης του ΤΑΑ απουσίασαν ενώ φαίνεται ότι δεν παρέδωσαν καν στοιχεία για τον απολογισμό της περιόδου που έληξε, πέρα από μια επιστολή που αναγνώστηκε.

Την στιγμή που φάνηκε πάντως να υπάρχει το απόλυτο αδιέξοδο, με τους μεν να κατηγορούν τους δε και τις φωνές να υψώνονται, η Χρύσα Λουπασάκη που είναι επικεφαλής της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΜΓΣ Εθνικός και πρώην μέλος του ΤΑΑ, σε ρόλο πυροσβεστικό ανέλαβε πρωτοβουλια και πρότεινε να αναλάβει η ίδια την προεδρία του ΤΑΑ αναλαμβάνοντας να δημιουργήσει την δική της ομαδα διοίκησης.

Βέβαια, για να γίνει αυτό χρειαζεται να έχει πλήρη στοιχεία και παρόλο που η ίδια είναι μέλος της Εξελεγκτικής, φαίνεται πως τα αγνοεί με ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης. Η ουσία είναι ότι χωρίς διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, δεν μπορεί προφανώς να υπάρξει και ορισμός νέας διοίκησης ΤΑΑ και το μέλλον πλέον στη ναυαρχίδα του ΜΓΣ Εθνικός, όπως θεωρείται το τμήμα βόλεϊ, φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αποφασίστηκε να δοθεί… νέα παράταση και να οριστεί μια νέα έκτακτη και τελευταία Γενική Συνέλευση για τις 8 Ιουλίου, μια ημέρα μετά τς εθνικές βουλευτικές εκλογές δηλαδή. Και αφότου θα έχουν περάσει πάνω από δυο μήνες από την πρώτη Γενική Συνέλευση, που είχε οριστεί τόσο νωρίς ακριβώς για να μπορέσει να διευκολυνθεί το τμήμα βόλεϊ στην οργάνωση της νέαας αγωνιστικής περιόδου.

Τότε, στις 8 Ιουλίου, η Λουπασάκη θα κληθεί, αφού παραιτηθεί πρώτα από την Εξελεγκτική Επιτροπή του Εθνικού, να παρουσιάσει το πλάνο της και τα υπόλοιπα μέλη που θα επιδιώξει να στελεχώσουν το ΤΑΑ, ώστε εφόσον δεν υπάρχουν μέχρι τότε άλλες προτάσεις, να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση. Αν φυσικά σώζεται…