Ικανοποιημένοι επέστρεψαν από τη Νάξο οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ (+photos)

Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Νάξου, όπως και από τη φιλοξενία των Βετεράνων του Πανναξιακού επέστρεψαν οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Ξάνθης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την ισοπαλία να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού ισόπαλο 2-2 είχε λήξει και το παιχνίδι της Ξάνθης.

Στο πρώτο ημίχρονο σύμφωνα με το sportcyclades από όπου και οι φωτο, οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Ξάνθης ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με ένα πανέμορφο σουτ του Τσουβαλίδη. Ο Πανναξιακός, ισορρόπησε τον αγώνα στην επανάληψη και ισοφάρισε προς το τέλος του αγώνα με γκολ του Κατσούλη.

Ο αγώνας επιφύλασσε και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και συναντήσεις που ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά. Συγκεκριμένα 4 παίκτες που είχαν συνυπάρξει συμπαίκτες στην ΠΑΕ Αγερσανί η διετία 1998-2000, συναντήθηκαν χθες στο ΔΑΚ Νάξου, πρόκειται για τους Νίκο Κατσάνη, Χρυσόστομο Βαθρακοκοίλη, Μανώλη Μουστάκη και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που φωτογραφήθηκαν μαζί πριν την έναρξη του αγώνα.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ: Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης, Μαϊτός, Φραγκίσκος, Κακλαμάνος, Αγγελής, Μαρούλης, Σφυρόερας, Κατσάνης, Βουτσίνος, Μασούρας. Αγωνίστηκαν οι Τσιμπλάκης, Περιστεράκης, Βασαλάκης, Φάρκωνας, Χασομέρης, Κουτελιέρης, Παραβατός, Τσακωνιάτης, Κατσούλης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Μουστάκης, Μαντζαρίδης, Πανίδης, Ανθόπουλος, Κοτζακελίνης, Παπακωνσταντίνου, Γιοβανούδης, Τσετινες, Δημητριάδης, Δημήτρογλου, Κουρής. Αγωνίστηκαν οι Τσουβαλίδης Ι., Λαζαρίδης, Φερατογλου, Μπακάλογλου, Καρασερίδης. Προπονητες: Κριεζής – Φουρλακίδης 

IMG_9224guyi_08eb6.jpg