Super League: Πριν τις εκλογές σε άγνωστο τόπο η κλήρωση για το πρόγραμμα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα


Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή.

Η διοργανώτρια με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν τα προβλήματα της περασμένης σεζόν, επιχειρεί να κάνει τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό, μετά από αίτημα και των τηλεοπτικών καναλιών που έχουν πάρει τα δικαιώματα των ομάδων που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία.

H σέντρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Αυγούστου και με δεδομένο ότι θα υπάρχουν πλέι οφ και πλέι άουτ, η λήξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί μετά τα μέσα Μαΐου, ώστε να μην υπάρχει τόσο κενό όπως φέτος, που στοίχισε και στην Εθνική. Ακόμα δεν έχει οριστεί τόπος της κλήρωσης.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League, η οποία θα συζητήσει θεσμικά με τους αρμόδιους φορείς για θέματα εκ του Αθλητικού Νόμου 4603/2019(Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).