Γ’ Εθνική: Γενική συνέλευση του Ορέστη στο τέλος της εβδομάδας για την πρόκληση της νέας σεζόν

Για το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα για τι βράδυ της Παρασκευής προγραμματίστηκε η Γενική Συνέλευση στο πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου Ορέστη Ορεστιάδας, που θα θέσει τις βάσεις για τους στόχους της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 21/06/2019 , ώρα 20:30 στο εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, καλούμε τους φιλάθλους και φίλους του σωματείου, σε γενική συνέλευση με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και αποτίμηση σχετικά με την αγωνιστική χρονιά που παρήλθε.
2. Συζήτηση και σχεδιασμός της αγωνιστικής χρονιάς που μπαίνουμε, στην ανδρική ομάδα και στις ακαδημίες.
3. Καθορισμός του μητρώου μελών του σωματείου.
4. Λοιπά θέματα και εξελίξεις.

Η Γ.Σ. του σωματείου είναι ισχυρό όργανο ελέγχου, λήψης και καταγραφής αποφάσεων που αφορά την διαχρονικότητα του σωματείου. Κατά την προβλεπόμενη λοιπόν συνεδρίαση της, καλούμε το κοινό να σκύψει πάνω από τον ιστορικό σύλλογο, να εγείρει ενδιαφέρον και να δώσει παραπάνω ώθηση και ωφέλεια στην κεκτημένη ταχύτητα που αποκτήθηκε. Εάν κάτι πήγε καλά και δημιουργικά όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε όλες τις διαδοχικές στιγμές του σωματείου, τώρα με πείσμα, με συλλογικές και ατομικές προσθήκες πρέπει να πάει καλύτερα. Το μέλλον θα μας βρει πλάι, και όχι πίσω από την ανάγκη για καταξίωση και αθλητικές φιλοδοξίες. Για την Ορεστιάδα μας, για τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους, για αυτούς που πέρασαν και συνεχίζουν να προσφέρουν, για αυτούς που θα δώσουν πνοή από εδώ και πέρα, για το σωματείο μας.

Το Δ.Σ. Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας