ΕΠΣ Ξάνθης: Αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου του Απόλλωνα Διομήδειας και κίνδυνος διάλυσης

Μπορεί η ομάδα του Απόλλωνα Διομηδείας να εξασφάλισε αγωνιστικά την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί σε αυτήν.

Σαν βόμβα έπεσε στο τοπικό ποδόσφαιρο η απόφαση του προέδρου και εκ των ιδρυτών της ομάδας Γιώργου Σπυριδόπουλου να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να αποχωρήσει. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

Σήμερα μία ημέρα από την αίτηση παραιτήσεως μου προς την διοίκηση του Απόλλωνα Δ. θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας υποστήριξαν τα δύσκολα χρόνια κάνοντας μια καταπληκτική πορεία σε κάθε χρονιά και για κομμάτι που ασχολήθηκε ο οποιοδήποτε για τον σύλλογος μας. Ευχαριστώ άλλα ζητώ και την κατανόηση από κάθε μέλος του Δ.Σ. Απόλλωνα Διομηδείας καθώς και κάθε απλό μέλος της ομάδας για την ανέχεια αλλά και την σκληρότητα πολλές φορές των αποφάσεών μου για το καλό του συλλόγου. Πιστεύω σε ένα δυνατό καινούργιο ξεκίνημα για τον σύλλογό μας φέτος θέτοντας νέους στόχους στην καλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Τέλος να ευχαριστήσω και επισήμως τον φίλο και χωριανό μου κ. Ιωάννη Παπατζή που από το ξεκίνημα του συλλόγου με υποστήριξε και στήριξε με κάθε τρόπο τον σύλλογο.

Μετά την αποχώρηση Σπυριδόπουλου, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σουπιάδης αποφάσισε να αποχωρήσει και αυτός. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που στοιχηματίζουν ότι ο σύλλογος της Διομήδειας δύσκολα θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή…