ΕΠΣ Έβρου: Ο Βαγγέλης Γιατσίδης αντί του Γιώργου Κυριαλάνη στον πάγκο του ΑΟ Νεοχωρίου

Αλλαγή στον πάγκο θα έχουμε στον ΑΟ Νεοχωρίου καθώς στην θέση του Γιώργου Κυριαλάνη που έσωσε την ομάδα θα καθίσει ο πρωην προπονητής των Καστανιών Βαγγέλης Γιατσίδης που βρισκόταν ως βοηθός στον Ορέστη Ορεστιάδας στην αρχή της σεζόν στο πλευρό του Θανάση Ζησίδη.

Θυμίζουμε ο Κυριαλάνης ήταν κυπελλούχος με το Νεοχώρι την σεζόν 2014 – 15 αλλα και πρωταθλήτρής πρόπερσι στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση του Νεοχωρίου: Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι προπονητής της ομάδας από σήμερα και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν (2019 – 2020) θα είναι ο Κ. Γιατσίδης Ευάγγελος. Ο καταξιωμένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ορέστη Ορεστιάδας έχει διατελέσει προπονητής στον Μ.Α.Σ Άρδα Καστανεών κατά την περίοδο (2010 – 2014) και αργότερα βοηθός προπονητή στον Ορέστη Ορεστιάδας με προπονητή τον Κ. Νόλη Δημήτριο (2016 – 2017) καθώς και την περσινή χρόνια με προπονητή τον Κ. Ζησίδη Αθανάσιο. Το Δ.Σ τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες!!!