Απόλυτη επιτυχία στον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα του ΔΠΘ Ορεστιάδας για τον μικρό Χρήστο

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης της «Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας» που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας και ήταν αφιερωμένος στον 8χρονο Χρήστο από την Κομοτηνή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 40 φοιτητές ενώ οι θεατές ξεπέρασαν τους 300! Το ποσό που συγκεντρώθηκε από χορηγούς, αθλητές, διοργανωτές και θεατές έφτασε περίπου τα 1.000 ευρώ!

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία αφού κατάφερε για ακόμα μια φορά να ενώσει την δράση του Πανεπιστημίου με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κάτι που είναι από τους πρωταρχικούς λόγους που ο θεσμός του Φιλανθρωπικού Αγώνα ΔΠΘ ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια!

Ο πατέρας του μικρού “Χρήστου” Παναγιώτης Θεοδωρίδης δεν αμέλησε να  ευχαριστήσει συγκινημένος όλους όσους διοργάνωσαν, συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Γεωπόνοι (δηλαδή το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης) ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 2-0 παίρνοντας από νωρίς τα ηνία του αγώνα, οι Δασολόγοι (Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων) δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν προς το τέλος ενώ με “Buzzer Beater”  γκολ του Σέγκουλη στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφάρισαν σε 3-3 στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι!

Στην Ρώσικη Ρουλέτα οι Γεωπόνοι έδειξαν πιο ψύχραιμοι και μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στους προηγούμενους αγώνες γεύτηκαν για πρώτη φορά την χαρά της νίκης με σκορ 2-4.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας:

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 17/6/2019 στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δ.Π.Θ. τα έσοδα έφθασαν περίπου τα 1000 ευρώ και ήδη παραδόθηκαν στον πατέρα του Μικρού Χρήστου που μας τίμησε με την παρουσία του! Σαν Σύλλογος Φοιτητών της Σχολής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα για τρίτη φορά αυτός ο αγώνας! Τον Ερυθρό Σταυρό Ορεστιάδας που με τους Σαμαρείτες του κάλυψε υγειονομικά την εκδήλωση, τον Δήμο Ορεστιάδας και το ΚΚΠΑΑΔΟ για την παραχώρηση του γηπέδου, τον Dj Teo F για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης , τις επιχειρήσεις της πόλης που συνεισέφεραν τόσο με χρήματα όσο και με υλικά (Padron, Lumiere, Opus, Pita Pizza, Barber Shop «Η Ορεστιάδα Μας», Cosmo Pizza, Μαριονέτα, Bedreddin, Ζέρβας, Κοτόπουλα ο Δημήτρης, Super Market Σκεντερλής, Fair Play, Κρεοπωλείο Τονίδης), τον Ορέστη Ορεστιάδας για τις μπάλες του αγώνα και γενικά για όλη την βοήθεια του, την Ασπίδα Θουρίου και τον Ηρακλή Σαγήνης για τις στολές που φόρεσαν οι δύο ομάδες, το Radioevros.gr που ήταν χορηγός επικοινωνίας, τους διαιτητές της αναμέτρησης Άγγελο Κεσσούδη, Λάμπρο Διαμαντή και Γιάννη Δουρδούρα, το προσωπικό της Γραμματείας της Σχολής που συμμετείχε , τους αθλητές των δύο τμημάτων και φυσικά όλους τους θεατές που παρευρέθηκαν! Ραντεβού του χρόνου για τον 4ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ.Π.Θ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΛΙΚΑ ΣΤΟ RADIOEVROS.GR ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ