ΕΠΣ Θράκης: Τέλος από το Σιδηροχώρι ο «Τίτο»! Συνεχίζει με τον πατέρα του στην Γρατινή

Μια ακόμη μεταγραφή την δεύτερη μετά αυτήν του τερματοφύλακα Εφτούν Μπουτσακτσή πραγματοποίησε η Δόξα Γρατινής αποκτώντας από την συνονόματη ομάδα του Ν. Σιδηροχωρίου τον νεαρό αμυντικό Χρήστο Στοίνοβιτς που θα έχει για προπονητή τον πατέρα του.

Ο 18χρονος “Τίτο”, δευτερότοκος γιος του προπονητή της ομάδας Ζόραν, αγωνίζεται ως πλάγιος μπακ και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενω μια διετια αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ έχοντας 10 συμμετοχές στην ομάδα Κ17 της Super League και πέρυσι στεφθηκε πρωταθλητής ως αρχηγός του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Φετος βοήθησε την ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου να φτάσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο άσχετα εαν τα έχασε στις λεπτομέρειες και είναι στους υποψήφιους για την καλύτερα ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στο διαγωνισμό του ThrakiSportS.

Στην Δόξα Γρατινής θυμίζουμε παρεμεινε ο Καμζέλας και Νεαζή Αλή, αναμένονται νέα εντυπωσιακές μεταγραφές, αλλα και κάποιες αποδεσμεύσεις με την φιλοσοφία της ομάδας να αλλάζει και να δίνει βαρύτητα και σε ντόπιους ποδοσφαιριστες.