ΕΠΣ Θράκης: Εν αναμονή των μεταγραφών και την νέα χρoνιά ο Ζήκος στον Πανθρακικό

Μπορεί ακόμα να μην προχώρησε σε κάποια μεταγραφή, ωστόσο ο Πανθρακικός κοιτάζει να κρατήσει τα βασικά του στελέχη και έτσι στην ομάδα για δεύτερη σεζόν θα παραμέινει ο Ανδρεας Ζήκος.

Ο 21χρονος αμυντικός σπουδαζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παναθηναικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Προοδευτική.

O Ζήκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία 10 ετών και πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» με ιδιαίτερη επιτυχία, ενω ακολούθησαν οι ακδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, η Προοδευτική και ο Παμπαιανικός στην Ανατολική Αττική.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η ομάδα του Πανθρακικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ζήκο.

Ο Ανδρέας Ζηκος είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει φορέσει για μια δεκαετία τη φανελα του Παναθηναϊκου, ενώ έχει αγωνιστεί για μια χρονιά με τη φανελα του ΠΑΣ Γιάννινα. Παλιότερα αγωνίστηκε και με τα χρωματα της ιστορικής Προοδευτικής στη Football League 2.