Super League: Μετά τον Τζόρτζ ένας ακόμα Μπόατεγκ στην Ξάνθη! Καταλήγει ΑΟΞ αντί Άρη ο Κένεντι

Το όνομα του Κένεντι Μπόατενγκ παίζει γερά για την άμυνα της Ξάνθης.

Eαν αποκτηθεί θα είναι ο δευτερος Μποατεγκ μετά τον Τζόρτζ τον παλαίμαχο διεθνη Ολλανδό που στα 35 του είχε ερθει στην Ξάνθη το 2010 έχοντας σε 19 συμμετοχές 2 τέρματα και τώρα είναι προπονητής στις ακαδημίες της Μπακμπερν.

Ο Γκανέζος αμυντικός είναι σε συζητήσεις με τον Άρη, ωστόσο στο παιχνίδι μπήκε και η Ξάνθη στην οποία και θα καταλήξει αφού ο Άρης έχει στο περιμενε τον 22χρονο παίκτη της Ριντ.

Ενδιαφέρον για τον αθλητή είχε εκδηλώσει και η Ξάνθη και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υψηλόσωμος (1.91μ.) στόπερ είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θράκης αν ο Άρης αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ο Μπόατενγκ προέρχεται από μια διετία στη Ριντ, αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του αυστριακού Πρωταθλήματος, δανεικός από τη Λασκ Λίντς. Προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στη β’ κατηγορία του αυστριακού Πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ριντ, όπου μέτρησε 85 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στο τέλος του μήνα με τον παίκτη με ανάρτησή του να αναφέρει σε ερώτημα φίλων του Άρη πώς θέλει να πάει Θεσσαλονίκη, ωστόσο το ποσό που ζήτησαν οι εκπρόσωπόι του από τον Αρη 150.000 για ένα παικτη που θα είναι συμπληρωματικός πάει την περίπτωσή του πίσω. Στην Ξάνθη πάντως δεν παίζουν τέτοια ποσά με τον Γκανέζο να συμφωνεί με αρκετά μικρότερή αμοιβή.