Ξανά στον πράσινο πάγκο του τριφυλλιού ο Γιώργος Μαραντάς

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Γιώργος Μαραντάς, μετά την περσινή περιπέτεια με τον Άρη Αβάτου.

Ο 45χρονος τεχνικός, με καταγωγή από τα Μάγγανα, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Αχαρναϊκού Μιχάλη Τσορπατσίδη για να επιστρέψει στην ομάδα. Ήταν μάλιστα ο διακαής πόθος του προέδρου (ή δίκαιος πόθος, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου).

Ο Μαραντάς την περσινή χρονιά βρέθηκε στον Άρη Αβάτου, τον οποίο οδήγησε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος όπου η ερασιτεχνική ξανθιώτικη ομάδα αντιμετώπισε μέχρι και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ είχε βρεθε΄θι και πάλι στο Μενίδι από τον Μάριτο ως τον Ιούνιο του 2017.

Επίσης έχει διατελέσει προπονητής σε Τρίκαλα, Παναιγιάλειο, πανελευσινιακό, Φωκικό, Καβάλα, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Παναχαϊκή, Μακεδονικό, Λαμία και Οδυσσέα Αναγέννησης. Η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος Μιχάλης Τσορπατσίδης ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Ξανθιώτης τεχνικός είναι ο δίκαιος πόθος του προέδρου. Ο Αχαρναϊκός αλλάζει .Οι στόχοι της φετινής σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.Η ομάδα ξεκινάει δυναμικά στις 15 Ιουλίου. Ήρθε η ώρα ο Αχαρναϊκός και η πόλη των Αχαρνών να ξανά ζήσουν παλιές δόξες.