Γκολ στην φιλανθρωπία από τον κόσμο του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας για τον μικρό Χρήστο (+photos)

Σε αντίθεση με το αντίστοιχο φιλικό στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Χρήστου από την Κομοτηνή που αντιμετωπίζει σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Όπως έγινε γνωστό, από αυτούς τους αγώνες συγκεντρώθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Ορέστη Ορεστιάδας, οι Επίλεκτοι Βορρά και Νότου, μικρά παιδιά, αλλά και κόσμος βρέθηκαν για καλό σκοπό στο Διδυμότειχο το απόγευμα της Τετάρτης και μεγάλη νικήτρια ήταν η ανθρωπιά.

Το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα αλλά για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι στο ματς τον παλαιμάχων νικητής ήταν ο Ορέστης με 5-1. Τρία γκολ πέτυχε ο Γιάννης Κώστογλου στο 22′, στο 30′ και στο 48′ και από ένα ο Χρήστος Χρηστούδης στο 43′ και ο Κώστας Γκεργκίδης στο 54′.

Προσωρινά είχε ισοφαρίσει στο 24′ με πέναλτι ο Θανάσης Βουραζάνης. Διαιτητής ήταν ο Σκίνδρης με βοηθούς τον Καλαϊτζίδη και την κόρη του Σκίνδρη.

Οι παλαίμαχοι και των δύο ομάδων, προσέφεραν πάντως ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές, με ενέργειες ενδεικτικές του ταλέντου και της αξίας τους που είχαν θαυμάσει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλαθλοι στο παρελθόν.

Ακολούθησε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόρειο και Νότιο Έβρο. όπου συμμετείχαν και παίκτες όπως ο Δημήτρης Σιώπης και ο Χρήστος Πεταλωτής, με τον Γιώργο Κυριζάκη να σκοράρει για τους Νότιους και τον Καπετανίδη για τους Βόρειους στο ιδόπαλο 1-1.