Γ’ Εθνική: Επιστρέφει Κομοτηνή ο Πάνος Παπαδόπουλος μετά από ένα χρόνο στην Ασπίδα Ξάνθης

Στην ΑΕ Κομοτηνής επιστρεφει μετά από ένα χρόνο στην ανδρική ομάδα και στην εφηβικη ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Ο Κομοτηναίος φόργουορντ και γιος του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου της ΑΕ Κομοτηνής φέτος θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, οπότε θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο Παπαδόπουλος ήταν 4ος σκορερ με 16,6 πόντους μέσο όρο (πρώτος ήταν ο Κουρτιδης με 19,8) και 3ος ριμπάουντερ με 8,4 ριμπάουντ στο Πανελλήνιο Εφηβων που έγινε στην Ελευθερούπολη.

H ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής: Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή του Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ασπίδα Ξάνθης την σεζόν 2018/19 με υποσχετική.

Έχοντας αγωνιστεί με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την σεζόν 2017/18, πήρε την απαραίτητη ώθηση που τον έκανε να διαπρέψει με το εφηβικό τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης την σεζόν 2018/19 φτάνοντας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Εκεί αναδείχθηκε 4ος σκόρερ στο σύνολο και 3ος ριμπάουντερ αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Καλώς ήρθες σπίτι σου Πάνο!