Ζήτησε διαζύγιο με Κυριακίδη ο Παναιτωλικός, φήμες για επιστροφή στην Ξάνθη

Την απόφαση να ρίξει το μπάτζετ της ομάδας την επόμενη σεζόν, ποντάροντας σε νέα ταλαντούχα παιδιά και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τη συνεργασία της με την Μπενφίκα έλαβε η διοίκηση του Παναιτωλικού. 

Όπως γράφει η Live Sport, οι Αγρινιώτες ήρθαν σε επαφή με τους τρεις παίκτες , τους οποίους ενημέρωσαν πως δεν υπολογίζονται την επόμενη σεζόν και θα τους ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους. 

Οι δύο είναι οι Νίκος Μαρινάκης και Δημήτρης Χαντάκιας, όμως το μεγαλύτερο «μπαμ» αφορά τον Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα «καναρίνια» και οι εμφανίσεις του τον έφτασαν στην Εθνική Ελλάδας. 

Και οι τρεις υποθέσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλουν αρκετό δρόμο για να ολοκληρωθούν, αφού χρειάζεται να επέλθει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για να ανακοινωθούν τα «διαζύγια».

Ο Κυριακίδης πήγε στον Παναιτωλικό από την Ξάνθη και δεδομένου του κενού που υπάρχει στην θέση κάτω από τα δοκάρια στην ομάδα του ΑΟΞ. ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι δεν εποκλείεται να επιστρέψει στα Πηγάδια.

Άλλωστε ο Κυριακίδης είναι μεταξύ άλλων και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, αφού έλκει την καταγωγή του από την γειτονική Χρυσούπολη. Ωστόσο όλα αυτά είναι ακόμα σε επίπεδο περισσότερο φημολογίας παρά πληροφορίας…