Η παρουσία Πανίδη στην Ξάνθη δείχνει τις εξελίξεις αναφορικά με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Εθνική

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις αναμένονται για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου μετά τα όσα ακολούθησαν το κάζι της ήττας από την Αρμενία. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον «αέρα» του Σπορ FM ο Σωτήρης Ταμπάκος, πριν το μεσημέρι άρχισαν να μαζεύονται στα γραφεία της ΕΠΟ όλα τα μέλη του ΔΣ παρόντος και του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου. 

«Όλοι θα συσκεφθούν με θέμα το “αύριο” της Εθνικής ομάδας, με κύριο ζήτημα την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ωστόσο μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και όπως ενημερώνεται το ThrakiSportS, ο συγκεκριμένος όχι βρίσκεται στην Αθήνα αλλά δεν έχει και καμία ενημέρωση ότι πρεπει να πάρει το αεροπλάνο και να κατέβει στην Αθήνα.

Η υπόθεση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι απόφαση που οφείλει να έχει την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και από την στιγμή που τουλάχιστον ένα μέλος της λείπει και δεν έχει καν ειδοποιηθεί, γίνεται αντιληπτό ότι όποιοι και να μετέχουν στην σύσκεψη της ΕΠΟ, τελική απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί.

Βέβαια, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν συζητήσεις και ίσως υπάρξουν διαρροές  για τις επικείμενες αποφάσεις. Ωστόσο επίσημη απόφαση δεν θα ληφθεί πριν τις 19 Ιουνίου. Για τότε, την άλλη Τετάρτη δηλαδή, υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ. Τότε θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε μόνο η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων μπορεί να συνεδριάσει και να λάβει αποφάσεις, που θα τελούν υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Οσο για την στάση που θα κρατήσει στο θέμα ο Γιώργος Πανίδης;

Αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει σοβαρό θέμα στην Εθνική Ομάδα, προτιμά ωστόσο να αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο πριν μιλήσει με όλες τις πλευρές (και ειδικά ο συγκεκριμένος έχει πολλές προσβάσεις για να μάθει από μέσα πολλά άγνωστα στο ευρύ κοινό πράγματα, δεδομένων των τουλάχιστον τριών ξανθιωτών που μετέχουν στον στενό κύκλο της Εθνικής Ανδρών).

Όλες οι πληροφορίες πάντως συγκλίνουν στο ότι σε αυτήν την κόντρα που έχει ξεσπάσει, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο αδύναμος κρίκος που θα αποτελέσει παρελθόν από τπον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, ενώ παράπλευρη απώλεια μετά τις τελευταιες δηλώσεις του αναμένεται να αποτελέσει και ο Άγγελος Μπασινάς…