ΕΠΣ Θράκης: Στην φιλόδοξη Δόξα Γρατινής και την νέα σεζόν ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

Και την ερχόμενη σεζόν στον πάγκο της φιλόδοξης Δόξας Γρατινής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης θα καθίσει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Ο Στοΐνοβιτς φέτος θα αναλάβει την ομάδα της Γρατινής που θα αγωνίζεται μετά από χρόνια στην ανακαινισμένη έδρα της στο χωριό, από την αρχή της σεζόν κάνοντας εξ’ αρχής τις επιλογές με στόχο μια πορεία ανάλογη της προπέρσινης όταν διεκδίκησε το πρωτάθλημα, αφού η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά.

Στο παρελθόν ο Σέρβοέλληνας κόουτς αγωνίστηκε σε Άρη, Τρίκαλα, Παναιτωλικό και Πανθρακικό, προ μιας πενταετίας έφτασε κοντά στον Άρη της Γ’ Εθνικής του Άλεξ Κάλας σαν αντικαταστάτης του Πάολο Κάμπος, ενώ μετά την φυγή του Γιάννη Χατζηνικολάου έκατσε ως head coach στον πάγκο του Πανθρακικου στην Α’ Εθνική, όπου για χρόνια ήταν προπονητής των ακαδημιών του και στις ομάδες Κ15 και Κ19.

Μετά την διάλυση του Πανθρακικού έκατσε πρόπερσι στον πάγκο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική και ήταν τεχνικός σύμβουλος στην Σπάρτη στην Football League, ενώ πέρυσι ανέλαβε την Δόξα Γρατινής μετά την φυγή του Γιώργου Δίγκα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

O 44χρονος προπονητής έχει τέσσερα αγόρια, τον μεγάλο τον Λάζαρο στην ομάδα του Κοσμίου, τον Χρήστο στο Νέο Σιδηροχώρι και τον διεθνή με την Σερβία Νάση μαζί του στην Γρατινή.