Επιβεβαίωση ThrakiSportS: Φαβορί ο Ουζουνίδης για την διαδοχή του Άγγελου, έγινε η πρώτη κρούση

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ειναι πλέον το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.

Αυτό αναφέρει στο κύριο θέμα που έχει τις τελευταίες ώρες το Sport24, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για τις πληροφορίες που υπήρχαν πριν τον αγώνα με την Αρμενία.

Δυστυχώς για την Ελλάδα το ματς με τους Αρμένιους στράβωσε από νωρίς και έτσι πλέον θεωρείται σχερδόν βέβαιο, ειδικά μετά την κόντρα που είχε με πρωτοκλασσάτους διεθνείς, ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα φύγει.

«Πριν το παιχνίδι με την Αρμενία, κυκλοφορούσε το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Από σήμερα προκρίνεται το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Ουζουνίδης μάλιστα ήταν ο πρώτος προπονητής που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος της ΕΠΟ και είχε κάνει μία αρχική κουβέντα μαζί του, τον Νοέμβριο του 2017, όταν ακόμα ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν πως η Εθνική πρέπει να πάει αποκλειστικά στην ομάδα του 2004 και προτείνουν μία λύση με Δέλλα προπονητή, πλαισιωμένο από Γιανακόπουλο, Μπασινά και θα γίνει μία προσπάθεια για ενεργοποίηση και άλλων παικτών από το 2004», αποκαλύπτει ο Τσάρλι στο Sport24.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS πάντως επιμένουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το φαβορί που προκρίνεται αυτήν την στιγμή. Ήδη μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, έχει γίνει σχετική κρούση προς το πρόσωπό του στο παρελθόν, οπότε είναι μια ιδέα που την έχει συζητήσει, πρωτίστως με τον εαυτό του.

Ο Ουζουνίδης αποτελούσε άλλωστε τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας στην φουρνιά των τελών της δεκαετίας του ’90 και έχει αποδείξει ότι αγαπά την φανέλα με το εθνόσημο, γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα ενώ αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερος.

Ωστόσο από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει επισήμως διαζύγιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη πριν την άλλη εβδομάδα, πολλά μπορούν να αλλάξουν – κυρίως σε σχεση με την αναζήτηση ξένου τεχνικού που θα μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες, όπως προκρίνουν κάποιοι σύμβουλοι της ΕΠΟ. Ωστοσο Σάντος και Ρεχάγκελ δεν υπάρχουν πολλοί…