15 χρόνια από το «θαύμα» του 2004! Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και μάθετε πώς έγινε…

Συμπληρώνονται 15 χρόνια από το «θαύμα» της κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Εθνική, από τις 12 Ιουνίου, επέτειο των 15 ετών από τον πρώτο αγώνα της Ελλάδας με την Πορτογαλία σε εκείνο το τουρνουά, ως τις 4 Ιουλίου, επέτειο του μεγάλου τελικού και πάλι με την Πορτογαλία, το ThrakiSportS φοράει τα γιορτινά του, θυμάται τις στιγμές αλλά τρέχει παράλληλα αι διαγωνισμούς με δώρα σχετικά με τον θρίαμβο της Εθνικής Ανδρών.

Στον πρώτο από αυτούς, που θα τρέξει όλο αυτό το διάστημα, μπορείτε να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου του Βασίλη Σαμπράκου «Εξηγώντας το θαύμα» (θα δοθούν και άλλα σε άλλους διαγωνισμούς), όπου γίνεται η πρώτη προσπάθεια επιστημονικής ανάλυσης του θριάμβου μέσα από σχαδιαγράμματα αλλά και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών, πολλοί από τους οποίους ως γνωστόν ήταν Θρακιώτες.

Για να λάβετε μέρος, στην σχετική ανάρτηση στο facebook το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι like, share και comment. Στο σχόλιό σας πρέπει να κάνετε tag έναν φίλο ή φίλη σας, με τον οποίο έχετε κοινές αναμνήσεις από τον θρίαμβο της Εθνικής το 2004. Επιπλέον, μπορείτε να αναρτήσετε φωτογραφία από τους δικούς σας πανηγυρισμούς εκείνη την εποχή, τέτοιες μέρες, 15 χρόνια πριν. Σπεύσατε…