Προς πάγκο οι Μάνταλος και Σιώπης για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με Αρμενία

Ούτε στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αρμενία φαίνεται ότι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα κάποιος από τους εναπομείναντες δύο παίκτες, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών εντύπων.

Στην αναμέτρηση με την Ιταλία υπενθυμίζεται ότι ο Σιώπης πέρασε στο ημίχρονο στην θέση του Κουρμπέλη και ήταν από τους διακριθέντες της Εθνικής, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των ιταλών δημοσιογράφων, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν του δίνει θέση βασικού.

Το ίδιο ισχύει και με τον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ που έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Ιταλία, αν και υπάρχουν για την περίπτωσή του εκτιμήσεις ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί αριστερά αν προτιμηθεί αντί του Μπακασέτα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πρόκειται να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα, χρησιμοποιώντας σύστημα 4-2-3-1. Ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα» αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, με τον Δημήτρη Σιόβα να διεκδικεί τη θέση του κεντρικού αμυντικού της Ρόμα.

Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας και αριστερά ο Λεονάρντο Κούτρης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έπαιξε ως δεξί μπακ κόντρα στην Ιταλία (ελλείψει και Τοροσίδη) με τον Ανδρέα Σάμαρη που διατηρείται στο αρχικό σχήμα παρά την κακή του εμφάνηση το Σάββατο.

Τις δύο θέσεις των εξτρέμ φέρονται διεκδικούν οι Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας, ενώ έκπληξη θα θεωρηθεί από τους περισσότερους η χρησιμοποίηση του Μάνταλου. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται ότι θα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης (που δεν έπαιξε λεπτό το περασμένο Σάββατο) και λίγο πιο πίσω θα κινείται ο Κώστας Φορτούνης. 

Ο Κώστας Σταφυλίδης έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ακολούθησε μέρος του προγράμματος στον Άγιο Κοσμά και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Αρμενία. Πέραν του παίκτη της Χόφενχαϊμ εκτός εκδεκάδας σε σχέση με το ματς με την Ιταλία, θα είναι και οι Κουρμπέλης, Κολοβός και ένας εκ των Σιόβα ή Μανωλά.