Super League: Σέρβο γκολκίπερ από την Παρτιζάν που μόλις έκλεισε τα 18 ανακοίνωσε επίσημα η Ξάνθη

Το τρίτο κομμάτι του παζλ ρόστερ της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε η Ξάνθη. Μετά την ανανέωση του Κοβάσεβιτς και τον παναπατρισμό του Καρασαλίδη, επισημοποίησε τον «γάμο» με το νεαρό Σέρβο γκολκίπερ Νικολά Στεπάνοβιτς.

Πρόκειται για αναμενόμενη κίνηση, καθώς όπως είχε γράψει το ThrakiSportS στην εκπνοή του 2018, είχε κλείσει από τότε η μεταγραφή. Ο Στεπάνοβιτς ήρθε στην Ξάνθη ως αντικαταστάτης του Γιώργου Τζελέπη, ωστόσο λόγο ηλικίας, αφού δεν είχε ενηλικιωθεί ακόμη (γεννημένος στις 22/05/2001), η επίσημη ανακοίνωση είχε γραφτεί ήδη από τον Δεκέμβριο ότι αναμενόταν να γίνει το καλοκαίρι. Όπερ και εγένετο.

Ο Στεπάνοβιτς είναι για την ώρα ο μόνος μαζί με τον Σταθάκη στο νέο ρόστερ για τον άσσο, αφού αφενός αντικατέστησε τον Τζελέπη ενώ και οι Ζίβκοβιτς και Γκαραβέλης αποτελούν παρελθόν. Έχει παραστάσεις από την Κ19 της Παρτιζάν και είχε αποτελέσει εισήγηση του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος ωστόσο αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα της Ξάνθης μετά την κάκιστη τελευταία σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ξάνθης εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και αναφέρει τα εξής: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Nikola Stepanovic, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.