Το γκολ της χρονιάς σε… τρύπια δίχτυα στον τελικό του «Ευρωπαϊκού» όπου μετείχε και ο Μκρτσιαν (+video)

Η ομάδα της αυτοαποκαλούμενης Δυτικής Αρμενίας, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιαν, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-0 από την Νοτια Οσετία στον τελικό του άτυπου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μη αναγνωρισμένων από την FIFA Ομοσπονδιών.

Βλέπετε, λίγες ώρες νωρίτερα από τον τελικό Πορτογαλίας – Ολλανδίας για το Nations League στην άλλη άκρη της Ευρώπης, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, είχαμε έναν άλλον τελικό με πολύ γκλαμουριά, έστω και αν επρόκειτο για ανεπίσημη και αμφιλεγόμενη διοργάνωση.

Ο Μκρτσιαν αγωνίστηκε κανονικά στον τελικό και έβγαλε μάλιστα όλο το 90λεπτο αποσπώντας και μια κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, ωστόσο δεν απέτρεψε την ήττα της ομάδας του.

Ωστόσο το εκπληκτικό είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα, με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από μακριά, με την μπάλα να μπαίνει στα γκολποστ και να φεύγει μακριά αφού βρήκε μια… τρύπα στα δίχτυα και έφυγε, με αποτέλεσμα αρκετοί να νομίζουν ότι ήταν άουτ και το ματς να διακοπεί για τέσσερα λεπτά. Δείτε την πραγματικά απίστευτη φάση στο 65ο λεπτό…

<iframe width="560" height="315" src="https://mycujoo.tv/embed/1093?id=46959" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>