Γαμπρός ο «Αρειανός» Γιουνές με κουμπάρο τον «ΠΑΟΚτσή» Λουτσέσκου χάρη στην… Ξάνθη!!!

Κουμπάρος του Χαμζά Γιουνές γίνεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ο προπονητής του ΠΑΟΚ παντρεύει σήμερα (09/06) τον επιθετικό του Άρη!

Ο Ρουμάνος τεχνικός και ο Τυνήσιος φορ συνδέονται με φιλική σχέση από την περίοδο που ήταν και οι δύο στην Ξάνθη την σεζόν 2016-2017 και έτσι ο Λουτσέσκου θα παντρέψει τον Γιουνές και την αγαπημένη του Ραλούκα στη Σάφτιτσα της Ρουμανίας. 

Ενώνονται έτσι με κουμπαριά δυο κομβικά στελέχη του ΠΑΟΚ και του Άρη χάρη στην Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί πως 50χρονος προπονητής ήταν μάρτυρας και στον πολιτικό γάμο του Χαμζά Γιουνές που είχε προηγηθεί πριν το 2016.

Αξίζει να τονιστεί πως σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου που θα μείνει στον ΠΑΟΚ, η παραμονή του Γιουνές στον Άρη δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρότι έχει συμβόλαιο με τον «Θεό του πολέμου» και τη σεζόν 2019-20.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε προκύψει ενδιαφέρον της ρουμανικής Πετρουλούλ προκειμένου να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της. Επίσης ο έμπειρος φορ είχε βρεθεί στη Ρουμανία μετά το φινάλε του ελληνικού πρωταθλήματος προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας από τη Ρουμανία.

Την περασμένη σεζόν ο Τυνήσιος αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια της Super League, σκοράροντας 9 φορές, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.