ΕΠΣ Θράκης: Αποχαιρετιστήριο δείπνο με Nations League για την Δόξα Προσκυνητών (+photos)

Μια εξαρχής δύσκολη σεζόν τελείωσε για τη Δόξα Προσκυνητών και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του δεύτερου υποβιβασμού σε δύο σεζόν, ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο τραπέζι από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λιάγκη.

«Κάθε τέλος όμως είναι και μια νέα αρχή μια νέα πορεία που θα γίνει με τις καλύτερες προοπτικές για την ομάδα», όπως δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Λιάγκης στους παίκτες και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν παράλληλα και τον β’ ημιτελικό του Nations League ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία.

Την εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Γκοτζαμάνης αλλά μαι ο γραμματέας της ΕΠΣ Κομνηνός Μπόζης καθώς και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου η οποία είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και με την ιδιότητα της ως ιατρός.

«Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στους παίχτες και καλή επιστροφή σε ένα νέο πρωτάθλημα που θα αποτελέσει σίγουρα αφετηρία για νέες σελίδες Δόξας του συλλόγου!!!», έγραψε στην σελίδα της ομάδας στο facebook ο Πάνος Παρασκελίδης, φανατικός φίλος και οπαδός των Προσκυνητών…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, εσωτερικός χώρος και φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε και φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και πίνακας
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε και εσωτερικός χώρος