Εκνευρίστηκε ο Άγγελος με την ερώτηση του ThrakiSportS για Τόρο, έφυγε όταν ρωτήθηκε (και) στην τηλεόραση

Έναν ελαφρύ εκνευρισμό έδειξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης όταν ρωτήθηκε από το ThrakiSportS στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ιταλία σχετικά με την απουσία του Τοροσίδη.

«Χαρακτηρίσατε ανέτοιμο τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά μήπως ο ανέτοιμος όπως εσείς είπατε Τοροσίδης, ο οποίος πάντως έχει παίξει παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του σε αντίθεση με όσα εσείς είπατε, θα ήταν προτιμότερη λύση για την δεξιά πτέρυγα της Εθνικής, δεδομένου ότι από εκεί είχαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα και προήλθαν ουσιαστικά και τρία γκολ των Ιταλών;», ρωτήθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου από το ThrakiSportS.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε έναν σχετικό εκνευρισμό και αφού τόνισε ότι ρωτήθηκε για το θέμα και στις τηλεοπτικές του δηλώσεις, πέταξε ολίγον την μπάλα στην εξέδρα υποστηρίζοντας: «Η Εθνική δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Δεν ήταν το πρόβλημα ο ένας παίκτης. Ο Ζέκα έδωσε ό,τι μπορούσε. Ήταν γενικά μια απελπιστική εμφάνιση και δεν αξίζει να μιλήσουμε για άτομα». Αυτή ήταν και η τελευταία απάντηση που έδωσε πριν αποχωρήσει από την συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα Ελλάδα-Ιταλία.

Λίγο νωρίτερα είχε πει ότι ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα αλλά και ότι 7 παίκτες είχαν απόδοση κάτω του μετρίου. Όσο για τις τηλεοπτικές του δηλώσεις, που είχαν προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα; Ακόμα πιο έντονα, όταν ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Σερεβέτα για την μη κλήση του Τόρο, φάνηκε να ενοχλείται και ουσιαστικά αφού είπε ένα «μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα τώρα», έφυγε από τον χώρο όπου παραχωρούσε την συνέντευξη.