Ξέσπασαν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου του Έβρου! Μόλις 20 οι θεατές σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε δυστυχώς μπροστά σε ελάχιστο κόσμο στο Φώτης Κοσμάς το φιλανθρωπικό φιλικό ανάμεσα σε ομάδα από της ΠΑΕ Ποντιων, επίλεκτους παίκτες του Έβρου και την Αστυνομία Αλεξανδρούπολης με στόχο την οικονομική βοήθεια του 8χρονου Χρήστου από την Κομοτηνή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μπορεί ο παικτες από όλη την Θράκη να ανταποκρίθηκαν όπως οι Δημήτρης Σιώπης, Γιώργος Λίτσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Γιώργος Κυριζάκης, Δημήτρης Παπάζογλου, Παύλος Σταματόπουλος, Χρήστος Γιαννόπουλος, Κώστας Συριτούδης, Νίκος Γκαϊδατζής, Αλέξανδρος Μαμρικισβίλι, , Αρθουρος Αμπραχαμιάν, Βασίλης Παντελίδης και Σεβαστός Γκαβανόζης, ωστόσο ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης για μια ακόμη φορά ήταν απών από ένα σπουδαίο και ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Φαίνεται πως στις εξέδρες με το ζόρι βρέθηκαν 20 άτομα που έδωσαν ένα συμβολικό ποσό για τα ιατρικά έξοδα του μικρού Χρήστου. Ετσι οι Γιώργος Κυριζάκης, Σεβαστός Γκαβανόζης και Τάσος Μπινόπουλος ξέσπασαν μεσω των προσωπικών τους προφίλ στο διαδίκτυο. Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις τους έχουν ως εξής:

Γιώργος Κυριζάκης: Η προσπάθεια τουλάχιστον απο την μεριά μας σαν απλοί άνθρωποι έγινε πιστεύω και με το παραπάνω απο την πρώτη στιγμή που μας κάλεσαν να παίξουμε για ενα φιλανθροπικό σκοπό και για ενα παιδί που χρειάζεται επειγόντως την στήριξη μας …. Όσο αναφορά τους ΜΟΝΟ 20 φιλάθλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους…Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο και τα έστω λίγα χρήματα που διαθέσατε για να βοηθήσετε όπως και εμείς τον μικρό Χρήστο… Εσείς πάλι που νομίζετε οτι έχετε σοβαρότερα προβλήματα απο αυτό που αντιμετωπίζει το παιδί 10 λεπτά απο τον χρόνο σας πιστεύω ηταν αρκετά … Τέλος παντων σας ευχαριστούμε και εσάς .. Αυτοί είμαστε και αυτοί θα μείνουμε !!!

Σεβαστός Γκαβανόζης: Φιλανθρωπικός αγώνας για την συγκομιδή χρημάτων, ώστε να συνεχίσει την θεραπεία του ένα εφτάχρονο παιδί, που κάνει την προσπάθεια του να ζήσει φυσιολογικά γιατί κάποιοι γιατροί του το στέρησαν…Ευχαριστούμε τους 20 μόνο θεατές που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια….δυστυχώς αυτοί είμαστε… @ Alexandroúpoli, Greece

Τασος Μπινόπουλος: Φιλανθρωπικός αγώνας εχθές στην Αλεξανδρουπολη για αυτήν την ψυχουλα που έχει την ανάγκη μας..!!! Και το αποτέλεσμα 20 ατομα στο γηπεδο…!!! Ντροπή μας..!! Δεν περιμενα κάτι περισσότερο… Ούτε για ένα τέτοιο σκοπό δεν έδειξαν ενδιαφέρον..!! Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όσους έτρεξαν για να γίνει αυτός ο φιλανθρωπικός αγώνας..!!