Ο Χρήστος Βαχαρίδης νέος προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης

Ένας προπονητής που έχει γράψει ιστορία με την Ασπίδα Ξάνθης κάνοντας πολλή και σοβαρή δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα για έξι χρόνια, θα συνεχίσει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Λεύκιππου.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βαχαρίδη που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Ασπίδα και αποφασίστηκε να είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Αμοιρίδη, που όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά μετά τη νίκη στο μπαράζ με τον ΑΓΣΙ που έχει φέρει τον Λεύκιππο μια ανάσα από την άνοδο στη Β’ Εθνική (είναι τρίτος επιλαχών αλλά επίκειται αναδιάρθρωση).

Με ανακοίνωσή του ο Λεύκιππος αφενός επιβεβαιώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Αμοιρίδη, αφετέρυ ανακοινώνει τον Βαχαρίδη. Αναλυτικά:

Το  Διοικητικό  Συµβούλιο  του  Α.Ο.  Λεύκιππος  Ξάνθης,  ανακοινώνειστους  φιλάθλους  της  οµάδας  τη  λύση  της  συνεργασίας  µε  τον  προπονητή Παναγιώτη  Αµοιρίδη. Ο Παναγιώτης συνέβαλε  τα  µέγιστα στην πολύ  καλή  πορεία  του Λεύκιππου κατά τη διάρκεια της χρονιάς στη  Γ’  Εθνική  Κατηγορία. Η  πορεία αυτή επισφραγίστηκε θριαµβευτικά µε τη  νίκη  της  οµάδας  στη  διαδικασία των αγώνων κατάταξης  για  την  κατάληψη  θέσης,  που  δύναται  να  οδηγήσει  σε άνοδο  στην  Β’ Εθνική.  Ο  Πρόεδρος  και  το  Δ.Σ. του Λεύκιππου, σεβόµενοι απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε ο προπονητής της οµάδας, αποδέχθηκαν  οµόφωνα την παραίτηση  του. Σε  ευχαριστούµε για όλα Παναγιώτη και καλή  συνέχεια στην καριέρα σου!

Εν συνεχεία, είµαστε  στην  ευχάριστη  θέση  να  καλωσορίσουµε  στηνοικογένεια του Λεύκιππου το  νέο  µας προπονητή  Χρήστο  Βαχαρίδη, ο  οποίος  θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τµήµα του Αθλητικού µας Οµίλου. Ο Χρήστος  Βαχαρίδης, έχει εργαστεί  στο  παρελθόν  ως  προπονητής  στις    οµάδες  ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ και GIANNENA  B.C., ενώ από τη σεζόν 2012-2013  έως  και  τη  σεζόν  2017-2018 εργάστηκε µε  ιδιαίτερη επιτυχία στην οµάδα της πόλης  µας  AΣΠΙΔΑ  Ξάνθης.  Το  πλάνο  που  παρουσίασε  ο  νεαρός  προπονητής  καθώς  και  οι φιλοδοξίες  του  για  τη δηµιουργία  µίας  ισχυρής  οµάδας  ταυτίζονται απόλυτα µε  το  όραµά  µας. Καλώς  ήρθες  Χρήστο,  σου  ευχόµαστε  καλή  δύναµη  και  πολλές    επιτυχίες!    

Για  το  Δ.Σ.                Ο Πρόεδρος          Ο Γραµµατέας              Σαββίδης Ματθαίος        Χάρης Ζακόπουλος