Για πρώτη φορά Volley Camp από την ΑΕ Κομοτηνής

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης μας να συμμετέχουν στο 7ήμερο Volley Camp που διοργανώνεται για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα και να το συνδυάσουν με εντατικές προπονήσεις Volley.

Λεπτομέρειες του προγράμματος

Τα παιδιά θα προπονούνται 2 φορές τη μέρα, πρωί και απόγευμα.

Η πρωινή προπόνηση στοχεύει στην ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης των παιδιών (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, επιδεξιότητα)

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, θα διδαχθούν κάποια θεωρητικά στοιχεία του αθλήματος και θα γίνει εκμάθηση τεχνικών δραστηριοτήτων του volley όπως σερβίς, επίθεση, υποδοχή, block, μετακινήσεις μέσα στο γήπεδο κ.ά. Στο τέλος της προπόνησης θα πραγματοποιείται αγώνας volley.

Στα πλαίσια του camp θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά test δεξιοτήτων

Μέσω του προγράμματος, τα παιδιά θα διδαχθούν τις αξίες της ομαδικότητας, αυτοκυριαρχίας, σεβασμού στον αντίπαλο και θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους Γιατί να επιλέξετε το volleyball camp των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν εντατικά με το άθλημά τους υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρης προπονήτριας.

Η κατασκήνωση διαθέτει 20 διαφορετικές δραστηριότητες και αθλήματα με τα οποία μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά

Πέρα από τις προπονήσεις, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής και θα συμμετέχουν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης

Θα κάνουν νέους φίλους και θα περάσουν όμορφες καλοκαιρινές διακοπές

Και το κυριότερο θα νιώσουν τη δροσιά της θάλασσας και όλα τα οφέλη με καθημερινό κολύμπι. Ημερομηνίες και κόστος συμμετοχής.

Tο volleycamp θα πραγματοποιηθεί 15.06 – 21.06 και το κόστος είναι 90€ +Φ.Π.Α για κάθε παιδί.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η διαμονή, η διατροφή (5 γεύματα/ημέρα), η χρησιμοποίηση όλων των χώρων και συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα καθώς και η μεταφορά από και προς την κατασκήνωση (από Κομοτηνή). Επιπλέον θα δοθούν στα παιδιά: T-shirt του camp

Συμμετοχή: Στο camp μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά 6-14 ετών. Στο τέλος της παραμονής τους, τα παιδιά θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες: Αμπράση Ευαγγελία 6944534320