Ξύλο του αντιδήμαρχου Ηλιάδη και των τζουντόκα γιων του με οπαδούς του Τσέπελη καταγγέλλουν συνεργάτες του νέου δημάρχου Ξάνθης

Σοβαρό επεισόδιο στη διάρκεια των πανηγυρισμών μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Μανώλη Τσέπελη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 11.00, όταν είχε γίνει πλέον γνωστό το αποτέλεσμα της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το xanthi2, οι συνεργάτες του  νέου δημάρχου Ξάνθης καταγγέλλουν ότι ο απερχόμενος πεαντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης, προπονητής του συλλόγου τζούντο Μιρμάνης Ξάνθης, ο οποίος πέτυχε την επανεκλογή του, μαζί με τους γιους του, που επίσης είναι αθλητές του τζούντο, κινήθηκαν «με απειλητικές διαθέσεις έξω από το εκλογικό κέντρο και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο κατά το οποίο τραυματίστηκε οπαδός της παράταξης Τσέπελη».

Το επεισόδιο έλαβε μεγάλη έκταση και επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις που ήταν σε κοντινό σημείο. «Ένας άνδρας τραυματίστηκε και βρίσκεται στο Νοσοκομείο, όπου μεταβαίνει ο νέος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάστασή του», μεταδίδει το xanthi2.

Η ιστοσελίδα προσθέτει: «Είναι άγνωστο αν έχουν γίνει συλλήψεις κατά τη διάρκεια του περιστατικού ενώ, όπως ήταν λογικό, το πανηγυρικό κλίμα των υποστηρικτών της παράταξης, διακόπηκε απότομα».

Στη φωτογραφία αρχείου δεξιά ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης, που τυγχάνει ιδρυτής του Μιρμάνη και αριστερά ο γιος του Βλαδίμηρος, έχοντας στην μέση τον ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη, που τυγχάνει μάλιστα συγγενής τους.

Κάτω η προεκλογική καταχώρηση του Θωμά Ηλιάδη, που εστίαζε στις πολύ σημαντικές επιτυχίες του στον αθλητισμό με την ομάδα τζούντο που έχει ιδρύσει. Είναι ωστόσο κρίμα να εμφανίζεται το όνομά του και σε άλλου είδους εξάσκηση του μαχητικού σπορ, πέραν του τατάμι…

Αποτέλεσμα εικόνας για θωμας ηλιαδης ξανθη