ΕΠΣ Θράκης: Νίκη γοήτρου στο φινάλε για το Ν. Σιδηροχώρι επί του νταμπλούχου Ιάσμου

Σε έναν αγώνα όπου ο νταμπλούχος Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου περισσότερο σκεφτόταν την φιέστα και την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή που θα ακολουθούσε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, πήρε νίκη γοήτρου 1-3 και την δεύτερη νικη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ίασμο, χάνοντας για ένα πόντο τον τίτλο.

Με τους Ρομπέρ και Τσομπανόπουλο ξεκίνησε τον αγώνα ο Μπαχαρίδης, με την Δόξα να απειλεί πρώτη στο 2′ όταν από φάουλ του Βάσκου ο νιόπαντρος Λεφής έστειλε άουτ την κεφαλιά του. Ο Ιασμος που στο 14′ πραγματοποίησε αναγκαστική αλλαγή με τον Γεωργαμλή να παραχωρεί την θέση του στον Ρομπέρ, απέιλησε πρώτη φορά στο 18′ αλλά το σουτ του Γιαννακιτσίδη πέρασε άουτ με τον Ξενάκη στο 29′ να σημαδέυει το οριζόντιο δοκάρι του Δαμιανάκη. Λίγο πριν το ημίχρονο στο 43′ ο Δραγανίδης ανατράπηκε με τον Δημητριάδη να σκοράρει από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Η Δόξα δτο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή αφού ο Μέγας δεν μπήκε στο γήπεδο, με τον Βάσκο να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 68′ σε 1-1 με τους μαυραετούς να απειλούν λίγο αργότερα με τους Κεφαλούκο και Παππού, με τον τελευταίο στο 77′ με κεφαλιά να κάνει το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ανδρέου στο 88′.

Διαιτητής ήταν ο Λάπατας που είχε επόπτες τους Γιασάρη και Ντελή.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Παπαδογιωργάκης, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Χακάν, Ξενάκης, Δραγανίδης, Γεωργαμλής (14′ Ρομπέρ).

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Δαμιανάκης, Παπαδόπουλος (67′ Παππούς), Στοΐνοβιτς, Λεφής, Κελεσίδης, Κυπιρτόγλου, Κεφαλούκος, Αμοιρόπουλος, Ανδρέου, Βάσκος, Παπακωνσταντίνου.