Super League: Δημοσιεύματα για μετακόμιση Γλύκου από τον ΠΑΟΚ στα γκολπόστ της Ξάνθης

Η Ξάνθη πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της θρακιώτικης ομάδας έχουν βγει στην αγορά για τερματοφύλακα και ήδη έχουν ξεχωρίσει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Μια από αυτές φέρεται να είναι και ο… Παναγιώτης Γλύκος, που τα τελευταία χρόνια της καριέρας του τα έχει περάσει φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής γκολκίπερ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμού με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στον «δικέφαλο του βορρά» από τον Πασχαλάκη. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ανανεωθεί.

Από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες, μπορεί από τώρα να δώσει τα χέρια με όποια ομάδα επιθυμεί. Φυσικά η προοπτική της Ξάνθης δεν αφήνει ασυγκίνητο τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από το πρόσφατο δημοσίευμα του «Metro Sport».

«Οργίασαν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φήμες που θέλουν την Ξάνθη να ενδιαφέρεται για τον Παναγιώτη Γλύκο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θεωρείται βέβαιο πως δε θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ήδη υπάρχουν σύλλογοι από τη Super League που ενδιαφέρονται, όπως φέρεται να είναι και η θρακική ομάδα. Προς το παρόν ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται η πληροφορία, όμως αρκετοί είναι αυτοί που τον θεωρούν ως πολύ καλό αντι-Ζίβκοβιτς», επισημαίνει το σημοσίευμα.

Παράλληλα, σε αυτό αναφέρεται ότι ακόμη μια περίπτωση που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτή του Ραφαέλ Ρομό που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην Μπερσότ, όπως έχει γραφτεί σε κυπριακές ιστοσελίδες.