Super League: Άλλαξε μάνατζερ και ψάχνει πρόταση για να φύγει από την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει προσπαθήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν να φύγει με μεταγραφή από την ΑΕΚ. Ωστόσο, έως και τώρα δεν τα έχει καταφέρει, παραμένοντας στους «κιτρινόμαυρους».

Όπως όλα δείχνουν και εάν δεν γίνει κάτι εντυπωσιακό τις επόμενες εβδομάδες, ούτε τώρα θα βρεθεί ομάδα που να καλύψει έστω το μίνιμουμ των απαιτήσεων της ΑΕΚ (5.000.000 €) για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Agent Leaks» από to10 ο διεθνής μέσος αποφάσισε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να βρει την πρόταση που τόσο θέλει και την οποία περιμένει η ΑΕΚ.

Και για αυτόν τον λόγο σταμάτησε να συνεργάζεται με το γραφείο «ACE Management» του Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με το εν λόγω γραφείο ξεκίνησε συζητήσεις με άλλους ατζέντηδες. Ουσιαστικά, ο Έλληνας μέσος περιμένει ποιος θα του φέρει την καλύτερη δυνατή πρόταση. Μια πρόταση «τίμια» για την ΑΕΚ, αλλά και για τον ίδιο.

Όπως προκύπτει, ο Μάνταλος έχει μιλήσει ήδη με τρία σημαντικά γραφεία μάνατζερ το τελευταίο διάστημα. Άπαντες του έχουν δώσει την υπόσχεση ότι θα του φέρουν «κάτι καλό» το επόμενο διάστημα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή κάποια προσέγγιση που να έχει κάνει τον ίδιο ή την ΑΕΚ να… συγκινηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο «αγκάθι» στην πιθανότητα μεταγραφής στο εξωτερικό, που επιθυμεί ο Μάνταλος, έχει να κάνει με το ιστορικό των τραυματισμών του. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το σχετικο δημοσίευμα, «το γεγονός ότι χειρουργηθεί στο παρελθόν και στα δύο γόνατα, λόγο ρήξης πρόσθιου χιαστού, λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας σε πολλές ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του. Και κυρίως έχει «ρίξει» την τιμή του, για ευνόητους λόγους».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάνταλος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, καθώς η Ενωση είχε σπεύσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά τον δεύτερο τραυματισμό του. Είναι ένας από τους 3-4 καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Για αυτόν τον λόγο, ακόμη κι αν δεν έρθει η πρόταση που περιμένει από το εξωτερικό, ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Ενωση, έναν σύλλογο που του έχει συμπεριφερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη τη διάρκεια της 5ετούς παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα.

Ωστόσο το γεγονός είναι ότι και ο ίδιος ψάχνεται για το εξωτερικό και όλα δείχνουν ότι και η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει αν μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της…