Απόλυτη ανατροπή στις στοιχηματικές για την κόντρα Μέτιου-Τοψίδη! Οι τελευταίες αποδόσεις για Περιφέρεια και Δήμους

Την απόλυτη ανατροπή έχουμε τις τελευταίες ώρες στις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πλέον φαβορί θεωρείται ο Χρήστος Μέτιος, η απόδοση του οποίου έπεσε στο 1,80 ενώ αυτή για τον Χριστόδουλο Τοψίδη ανέβηκε στο 1,95. Ωστόσο είναι φανερό από τη μικρή διαφορά ότι μιλάμε για ντέρμπι.

Η θεαματική αλλαγή επήλθε μετά την εμφανή νέα στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μέτιο, κυρίως όμως μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα στηρίξει Τοψίδη στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες διακινούνται σενάρια ότι σε περίπτωση επικράτησης του Τοψίδη η θεση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης θα πάει στον Κώστα Κατσιμίγα, υποψήφιο περιφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στον πρώην διαιτητη Super League Μανώλη Ταπαντζά που ήρθε πρώτος σε ψήφους.

Κανείς δεν ξέρει ωστίσο αν τα σενάρια αυτά ευσταθούν. Το σίγουρο είναι ότι οι εταιρείες στοιχηματισμού για να αλλάζουν τόσο θεαματικά σε λίγες ώρες τις αποδόσεις τους, βλέπουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς, τα πονταρίσματα των παικτών. Και υπενθυμίζεται οτι οι μπουκμέικερς το μόνο που δεν θέλουν είναι να χάνουν.

Οι τελευταίες αποδόσεις για τους Δήμους διατηρούν στη θέση των φαβορί για Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή τους Βαγγέλη Λαμπάκη και Γιάννη Γκαράνη, αντίστοιχα. Για την Ξάνθη ποτέ δεν υπήρξε εκτίμηση από καμία στοιχηματική εταιρεία. Οι τελευταίες αποδόσεις, ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες έχουν ως εξής…