Αθλητικές new entries στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με πανηγυρική εκλογή για τα ξαδερφάκια Λάπατα και Λεχούδη

Τρία νέα πρόσωπα εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό Κοινωνία Πολιτών του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Γκαράνη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής. Οι δύο από αυτούς έχουν σχέση με τα σπορ.

Ο Κίμωνας Λεχούδης, παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή που φέτος ανέβηκε στη Β’ Εθνική και προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια του Ηρόδικου που διεκδικεί την άνοδο στην Α1 Ανδρών μέσα από μπαράζ με τον Παναθηναϊκό, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αφού επίσημη ανακήρυξη αποτελεσμάτων δεν έχουμε ακόμα από το Πρωτοδικείο Ροδόπης.

Ο Λεχούδης σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα που έχουν κυκλοφορήσει καταλαμβάνει την 10η θέση στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής με 689 σταυρούς, ωστόσο υπολείπονται μερικά ακόμα τμήματα που ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξουν δραματικά το αποτέλεσμα. Η παράταξη εκλέγει δεδομένα 18 συμβούλους, εκ των οποίων οι 15 από την Δημοτική Ενότητα Κομοτηνής, ίσως και 16 εφόσον εκλεγεί δήμαρχος ο Γκαράνης.

Ο ίδιος ο Λεχούδης υποστήριξε ότι είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι συμμετείχε σε αυτήν την εκλογική διαδικασία για πρώτη φορά και χαίρεται ιδιαίτερα που φαίνεται ότι είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξε την καθημερινότητά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Την εκλογή του φαίνεται ότι επιτυγχάνει και ο ξάδερφος του Κίμωνα Λεχούδη, διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Σάκης Λάπατας. Με βάση τα προσωρινά ανεπίσημα αποτελέσματα λαμβάνει 616 σταυρούς και αναδεικνύεται 13ος για την ώρα, απέχοντας πάνω από 70 σταυρούς από τις μη εκλόγιμες θέσεις. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και για τον νεαρό οικονομολόγο, η παρουσία του οποίου αναμένεται να φέρει νέα πνοή στο Δημοτικό Συμβούλιο.