Η Κεπεσίδου στην Βέροια για τα προκριματικά του Euro με την Εθνική! Το πρόγραμμα των αγώνων

Η βασική τερματοφύλακας της Εθνικής Γυναικών, Μάγδα Κεπεσίδου, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στην Βέροια με την αποστολή της Εθνικής.

Η Εθνική Γυναικών οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα προκριματικά του ΕURO 2020, που θα διεξαχθούν στο «Φιλίππειο» το προσεχές τριήμερο (31/5-2/6) με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, του Κ.Α.Π.Α. και θα συμμετέχουν επίσης Ισραήλ, Λουξεμβούργο και Φινλανδία.

Η πρώτη ομάδα προκρίνεται στην επόμενη φάση, τα κυρίως προκριματικά και θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο με Ολλανδία, Ισπανία και Αυστρία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μενέλαος Δανήλος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Τα τελευταία χρόνια η Εθνική έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Σκοπός μας είναι πια να κερδίζουμε αγώνες, δεν μας αρκεί αν είμαστε απλώς ανταγωνιστικοί. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε εθνική πάλι σε τροχιά EURO. Θα είναι δύσκολα τα ματς, όλες οι ομάδες θα παλέψουμε για την μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Όλες οι ομάδες θα παλέψουμε για την μία θέση που οδηγεί στην πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που των Βαφειάδου και Στουγιαννίδου, οι οποίες θα μας λείψουν. Με διάθεση και πίστη θα διεκδικήσουμε την νίκη σε κάθε ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι αγώνες θα διεξαχθούν στην… Μητρόπολη του χάντμπολ τη Βέροια. Θέλουμε ο κόσμος να είναι ο 8ος παίκτης μας στην προσπάθεια μας να πάρουμε την πρόκριση».

Προκριματικά EURO 2020 – Φιλίππειο Βέροιας

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019
Ώρα 16:00, Λουξεμβούργο – Φινλανδία
Ώρα 18:30, Ελλάδα – Ισραήλ

Σάββατο 1η Ιουνίου 2019
Ώρα 16:00, Λουξεμβούργο – Ισραήλ
Ώρα 18:00, Ελλάδα – Φινλανδία (ΕΡΤ3)

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019
Ώρα 15:00, Ισραήλ – Φινλανδία
Ώρα 17:30, Ελλάδα – Λουξεμβούργο