Super League: Οι συγκινιτικοί αποχαιρετισμοί στον ΑΟΞ των Μελισσόπουλου, Γκαραβέλη και Χατζητερζόγλου!

Μετά απο σχεδόν μια ζώη και πάνω από 10 χρονια στην Ξάνθη την ομάδα του ΑΟΞ αποχαιρέτησαν ο 22χρονος μέσος Ραφαήλ Μελισσόπουλος και ο 23χρονος αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου, ενω μετά από 5 σεζόν στον ΑΟΞ αποχαιρέτησε και ο 27χρονος πορτιέρο Σάκης Γκαραβέλης.

Ο Μελισσόπουλος αγωνίστηκε συνολικά 7 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Χατζητερζόγλου 20, ενω 5 είχε ο Γκαραβέλης. Oι τρεις τους ο καθένας ξεχωριστά αποχαιρετησαν την ομάδα του ΑΟΞ με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο.

Ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος έγραψε: Μετά από 12 χρόνια στην οικογένεια του ΑΟΞ ήρθε το τέλος.Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ξανθης που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της καρδιάς μου. Ειναι τιμή μου που συνεργάστηκα με μια τόσο μεγάλη ομάδα και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην οικογένεια του ΑΟΞ μας.

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου έγραψε: Όνειρο κάθε Ξανθιώτη μικρού παιδιού είναι κάποια στιγμή να φορέσει την φανέλα της πόλης του! Εγώ ήμουν τυχερός και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα! Μετά από 10 χρόνια στην ομάδα με χαρές, όμορφες και δύσκολες στιγμές ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με υποστήριξε και τον πρώην προπονητή κ.Λουτσέσκου που πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που στα δύσκολα ήταν δίπλα μου και όλους τους παράγοντες της ομάδας! Ευχαριστώ όλους τους φίλους της Ξάνθης! Εγώ είμαι και θα είμαι για πάντα οπαδός της Ξάνθης!

Τέλος ο Σάκης Γκαραβέλης έγραψε: Μετά από 6 συνολικά χρόνια, 5 στην ομάδα της Ξάνθης και 1 δανεισμού (Πανθρακικός-Παναιγιαλείος) ,ήρθε και για μένα η ώρα της αποχώρησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο,τον πρόεδρο ,τη διοίκηση,τους προπονητες και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλεκο Μαλαδενη για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και που μου δώσανε την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ιστορικής ομαδας..! Σε όλους τους αφανείς ήρωες, φροντιστές,μασέρ,γιατρους ,φυσιοθεραπευτές,φροντιστες γηπέδου, θα ήθελα να πω ότι τους εκτιμώ βαθύτατα και τους ευχαριστώ πολύ για όλα οσα περάσαμε μαζί τόσα χρόνια.. εν συνέχεια,θα ήθελα να αποχαιρετήσω ολους μου τους συμπαίκτες ,να τους ευχαριστήσω για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που μοιραστηκαμε οντας μέλη της οικογένειας του ΑΟΞ και να ευχηθώ στον κάθε έναν ξεχωριστά καλή τύχη κ καλή συνεχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.. κλείνοντας ,δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον κόσμο της Ξάνθης που είναι πάντα εκεί , αγαπάει κ στηρίζει την ομάδα στα καλά κ στα άσχημα ,δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους παίκτες να συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο .. ευχαριστώ για όλα Α.Ο. Ξανθης !!