Μόδα οι τερματοφύλακες – φορ στην Θράκη! Σκόραρε και ο κορυφαίος πορτιέρο της Ροδόπης Εφτούν Μπουτσακτσή

Δυστυχώς της μόδας για άσχημη όμως αιτία, λόγω της ελλειψης παικτών και κατάρτισης της εντεκάδας έγινε το τελευταίο διάστημα, να αγωνίζονται ως επιθετικοί τερματοφύλακες και μάλιστα να σκοράρουν.

Έτσι μετά τους Μπινόπουλο και Βογιατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, και τους σκόρερ Συριτούδη του Ορφέα Σοφικού και Δογάνη της ΑΕΚ Έβρου, ένας ακόμα Θρακιώτης τερματοφύλακας σκόραρε σε αγώνα της υπό διάλυση ομάδας του.

Ο λόγος για τον ίσως καλύτερο τερματοφύλακα της Ροδόπης τα τελευταία χρόνια όπως ψηφίστηκε στον περσινό διαγωνισμό του ThrakiSportS και φετινό υποψήφιο στον ίδιο διαγωνισμό (ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ) Εφτούν Μπουτσακτσή της Βιστωνίδας Κοπτερού.

Ο Μπουτσακτσή αγωνίστηκε ως επιθετικός φορωντας την φανέλα με το 7 και σκόραρε το μοναδικό τέρμα του υποβιβασμένου Κοπτερού με ωραίο πλασέ σε τετ α τετ, ενώ είχε και ένα δοκάρι στην ήττα με 4-1 από τον επίσης υποβιβασμένο Ορφέα Στρύμης. Αυτό πάντως δεν ήταν το πρώτο τέρμα για τον βοηθό φαρμακοποιού στο επάγγελμα Μπουτσακτσή αφού και πέρσι σκόραρε με πέναλτι ωστόσο φορώντας την φανέλα της Δόξας Γρατινής.