Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ο ΑΟΞ διώχνει ακόμα και Ξανθιώτες που είχαν συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο!!!

Η γενική εκκαθάριση συνεχίζεται στον ΑΟ Ξάνθη. Μετά την επισημοποίηση των αποχωρήσεων των μεγαλύτερων ονομάτων της ομάδας, όπως των Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ερικ Γέντρισεκ, Ντίνις Αλμέιδα και Έρικ Γέντρισεκ, ήρθαν το βράδυ της Τρίτης να προστεθούν άλλα τρία ονόματα που προκαλούν αίσθηση.

Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο γεγονός ότι πρόκειται για νεαρούς παίκτες και μάλιστα δύο Ξανθιώτες, αλλά και για το γεγονός ότι σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είχαν γίνει γνωστά, τουλάχιστον ο ένας διέθετε συμβόλαιο με την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2020 αλλά ο ΑΟΞ τον αποδεσμεύει από το φετινό καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο, ένα όνομα εξαιρετικά βαρύ για την ιστορία του ΑΟΞ, με το οποιο αποφάσισε την λήξη της συνεργασίας της η ΠΑΕ Ξάνθη αν και σύμφωνα με το transfermarkt είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Παρελθόν αποτελεί όμως και ένας ακόμα Ξανθιώτης, ο Οκάν Χατζητερζόγλου που ειχε 20 συμμετοχές και θεωρούταν το πιο πιθανό ότι θα ανανέωνε στον σύλλογο της πατρίδας του. Επίσης, ο τριτος που περιλαβάνεται στην βραδινή ανακοίνωση νέων αποχωρήσεων, μετά τις δύο που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι, είναι ο γκολκίπερ Θανάσης Γκαραβέλης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Γκαραβέλη (5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), Χατζητερζόγλου Οκάν (20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και Ραφαήλ Μελισσόπουλο (7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.