Φαβορί ο Νεντίδης για τον Πανσερραϊκό! Στα υπόψη των «λιονταριών» Ανυφαντάκης και Κετσιεμενίδης

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Νεντίδη βρίσκεται ο Πανσερραϊκός για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και όλα δείχνουν οτι είναι το φαβορί και ο “εκλεκτός” για να αναλάβει.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, που επιβεβαίωσε τις επαφές στον “arenafm”, δούλευε στη Σούπερ Λίγκα, ως συνεργάτης του Μίλαν Ράσταβατς στην Ξάνθη, ενώ ακόμα έχει εργαστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό, Χανιά, ΠΑΟ Κουφαλίων, Καμπανιακό, Πανόραμα και ως μέλος σε τεχνικά επιτελεία ομάδων όπως ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής και η Κέρκυρα.

Βεβαίως, ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς απασχολεί και άλλες ομάδες, όπως ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά και από ανώτερη κατηγορία. Τα “λιοντάρια” του έχουν χτυπήσει την πόρτα από καιρό και αισιοδοξούν.

Yπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις αφού φέρονται να έχουν προταθεί μεταξύ άλλων ο ξανθιώτης κοουτς Κυριάκος Κετσιεμενίδης, που οδήγησε σε φοβερή πορεία τον Νέστο Χρυσούπολης και έχει ατού οτι γνωρίζει τον όμιλο, αλλά και ο Κρητικός, Κώστας Ανυφαντάκης, με θητεία σε Καβάλα, Πανθρακικό, Ιωνικό, ΕΑΡ, Επισκοπή, Αστέρα Ρεθύμνου και εσχάτως του ΣΥΝΚΑ Χανίων. Έτσι, αν κάτι “στραβώσει” με τον Νεντίδη, δεν αποκλείεται να έρθουν πιο δυνατά στο προσκήνιο.

Ήδη είναι ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει ο Ηλίας Εγγονίδης, με θετικό πρόσημο, μετά την καλή πορεία (3η θέση), την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ανάδειξη παικτών, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει εντός της… κόκκινης “οικογένειας” από άλλο πόστο.