Με τη βοήθεια… ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην τελική ευθεία για τις εκλογές στον Δήμο Ξάνθης ο Πάνος Σταυρακάρας

Εχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, μια από τις υποψηφιότητες στην Ξάνθη που ξεχωρίζουν όσο ελάχιστες είναι αυτή του Πάνου Σταυρακάρα.

Το μεσημέρι ανέβασε προωθητικό σχόλιο του ο θρακιώτης τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης. Πιο συγκεκριμένα, αναρτώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία, ο ταυτισμένος με τον δικέφαλο του βορρά μπασκετάνθρωπος σχολίασε: «Ετεροδημότες απ όλη την Ελλάδα συρρέουν στη Ξάνθη για να ψηφίσουν τον Panos Stavrakaras στη δημοτικές εκλογές. Εδώ ο υποψήφιος με τον Καπετάν Νίκο Ζουρνατσίδη!!!!».

Την ίδια ώρα ο Σταυρακάρας σταθερά απολαμβάνει φυσικά την στήριξη και του κουμπάρου του, αρχηγού του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη ή «αδερφού» του, όπως λέει ο τελευταίος. Είναι από τους λίγους, σε αυτό το «τοξικό περιβάλλον» του ελληνικού αθλητισμού, όπως το περιέγραψαν και οι ξένοι της FIFA, που μπορεί με την προσωπικότητά του να συνθέσει και όχι απλά να πετύχει την εκτίμηση αλλά να έχει και την φανατική στήριξη Ολυμπιακών και Παοκτσήδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Σταυρακάρας στις εκλογές της Κυριακής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Σάββα Μελισσόπουλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι