Super League: Ο παίκτης του Άρη και στόχος του Ολυμπιακού που ευχήθηκε στον νέο τεχνικό της Ξάνθης προκαλώντας σενάρια μετακίνησής του

Τις δικές του ευχές στον Κίκο Ραμίρεθ που ανέλαβε την Ξάνθη έστειλε ο Φραν Βέλεθ του Άρη.

Το βράδυ της Δευτέρας η Ξάνθη τον ανακοίνωσε ως αντικαταστάτη του Μίλαν Ράσταβατς και ο Βέλεθ έσπευσε σχεδόν αμέσως να του στείλει τις διαδικτυακές του ευχές μέσα από το instagram.

Αμέσως κυκλοφόρησαν σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Ξάνθη, αφού ήδη φημολογείται ότι ο νέος τεχνικός φέρνει ένα καλό όνομα από την Ισπανία. Μένει να φανεί ποιο θα είναι αυτό, αν και για τον παίκτη ενδιαφερεται και ο Ολυμπιακός δίνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο στον Αρη.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο είναι ότι και οι δύο προέρχονται από μια χώρα με σαφώς ανώτερο ποδοσφαιρικό πολιτισμό σε σχέση με τον ελληνικό, όπου υπάρχει πάνω από όλα σεβασμός και χαρά για το ποδόσφαιρο.

Και επιπλέον, τόσο ο νέος προπονητής της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ όσο και ο Φραν Βέλεθ του Άρη έχουν όχι απλά κοινή χώρα αλλά και κοινή πόλη καταγωγής, την Ταραγόνα. Οπότε, ουδέν μεμπτόν, ενω έχουν συνυπάρξει στην τοπική Χιμνάστικ το 2012, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στη Βίσλα Κρακοβίας της σεζόν 2017-18.

Μάλιστα, την ίδια περίοδο τη φανέλα της πολωνικής ομάδας φόρεσε και άλλος ένας παίκτης του Άρη, ο Χουλιάν Κουέστα.

Δείτε την σχετική δημοσίευση: