Για νέο «Άθλο» στην Ορεστιάδα με την Γκουγκουσκίδου πάει ο Γιώργος Τσολακίδης!

Στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου με τον συνδυασμό «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» ως γνωστον συμμετέχει ο δραστήριος πρόεδρος του Άθλου Ορεστιάδας και για χρόνια παράγοντας του βόλευ στην περιοχή Γιώργος Τσολακίδης.

Ο 49χρονος Τσολακίδης πατέρας δυο παιδιών, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης επεξεργασίας κρεάτων ΚΟΣΜΟΣ ΑΕ και είναι παντρεμένος με την γνωστή βολειμπολίστρια Ειρήνη Καρδαμανίδου με παρελθόν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλα και τους ΑΟΟ και Άθλο.

Ο κ. Τσολακίδης που μπήκε σε ένα πρωτόγνωρο για αυτόν δύσκολο αγώνα εκτός των γηπέδων βόλευ ανέφερε: «Στον Δήμο πρέπει να υπάρξει αλλαγή της τωρινής διοίκησης Μαυρίδη. Η κα Γκουγκουσκίδου είναι ο μόνος αυτοδιοικητικός παράγοντας που στήριξε με συγκεκριμένα μέτρα τους επαγγελματίες και την επιχειρηματικότητα. Μίλησε για μείωση του ΦΠΑ, μίλησε για μείωση των δημοτικών τελών. Η παρουσία της στους κοινωνικούς και αθλητικούς χώρους είναι διαχρονική και ουσιαστική. Στο πρόσωπο της Μαρίας βλέπω τη Δήμαρχο που θα οδηγήσει μπροστά τον Δήμο και την κοινωνία μας. Γι΄αυτό το σκοπό θα αγωνιστώ κι εγώ, με τις γνωσεις μου στον αθλητισμό και στο επιχειρείν να φέρουμε την αλλαγή μαζί με τους υπόλοιπους άξιους συνεργάτες της».

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε για τον κ. Τσολακίδη: Αναγνωρίζουμε την ανάγκη δημιουργίας προϊόντων και θέσεων εργασίας, αναγνωρίζουμε την αξία της επιχειρηματικότητας. Καλούμε τους επιχειρηματίες, όσους δραστηριοποιούνται ήδη στον τόπο μας, τους επιχειρηματίας της διασποράς ή επιχειρηματίες που βρίσκουν ελκυστικό τον Βόρειο Έβρο να επενδύσουν και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό γι΄αυτούς αλλά και την κοινωνία μας. Ο Γιώργος θα βοηθήσει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση του Δήμου, στα θέματα του αθλητισμού και της νεολαίας».